NIEMAND IS

ONBEREIKBAAR

WAT
DOET MAF
.

Niemand is onbereikbaar voor Gods liefde. Mensen die in de uitersten van de aarde wonen zijn vaak afgesloten van de buitenwereld. Dit beperkt hun mogelijkheden om zich te ontwikkelen, hulp te ontvangen en het Evangelie te horen. Paul en Nelleke als pilotenechtpaar bij MAF maakt hen bereikbaar voor Gods Liefde!

Medische 

evacuaties

U belt 112, maar in 30 landen bellen ze MAF. Elk jaar verwachten we meer dan 2.000 telefoontjes voor een ambulancevlucht. Zo redden we mensen in afgelegen gebieden die dringend medische hulp nodig hebben.

Bijbel

verspreiding

Voor mensen in afgelegen gebieden is het moeilijk en erg kostbaar om aan Bijbels te komen. Maar er is wel honger naar het Woord van God; mensen sparen geld om na verloop van tijd een (audio-)Bijbel te kunnen kopen!

Humanitaire hulp

Noodhulp of humanitaire hulp is hulp aan slachtoffers van gewapende conflicten of natuurrampen. MAF is bij een ramp vaak als een van de eerste organisaties ter plaatse om de situatie in kaart te brengen en hulp te brengen. Meestal is de infrastructuur grotendeels verwoest en de vliegtuigen van MAF brengen dan uitkomst.

KIJK MEE.

MAAK IMPACT.

Naast ondersteuning in meeleven en gebed is een gezonde financiële basis absoluut noodzakelijk om de uitzending van Paul en Nelleke mogelijk te maken. Zij zijn voor hun levensonderhoud volledig afhankelijk van uw steun. Er is voor en na de uitzending veel geld nodig. U kunt Paul en Nelleke zowel eenmalig als maandelijks ondersteunen.