JIJ KUNT

HELPEN

FINANCIËLE

VERANTWOORDING.

Steunt u Paul en Nelleke al? Vanwege de ANBI-status is uw financiële support aftrekbaar voor de belasting. Het is goed te vermelden dat Paul & Nelleke en de TFC (met uitzondering van de penningmeester) geen inzicht hebben in de binnenkomende giften, maar alleen periodiek een update krijgen over de totale stand van het steunfonds.

 

Paul & Nelleke kunnen u op deze manier helaas niet persoonlijk bedanken voor uw steun. Uw steun wordt desalniettemin enorm gewaardeerd door Paul & Nelleke, MAF en alle mensen in afgelegen gebieden die hulp van MAF krijgen en ook via deze weg in aanraking mogen komen met het Evangelie.

cbf.jpg

Voldoende binnenkomende gelden is een vereiste voor uitzending. Het is hierbij vooral van belang dat deze gelden een structureel karakter hebben zodat er een langdurige samenwerking tussen MAF en Paul & Nelleke kan ontstaan. Voor uitzending is €45.000,- per jaar aan toegezegde support nodig. Dit is een groot bedrag dat nodig is voor onder andere (arbeidsongeschiktheid) verzekeringen, levensonderhoud, huisvesting en scholing. 

Wellicht vraagt u zich af waarom er nu al gevraagd wordt om structurele support. Dit doen we o.a. omdat er bij uitzending voldoende geld in het steunfonds moet zitten om de opstartkosten en het eerste jaar te kunnen bekostigen. Zonder deze support is uitzending niet mogelijk.

MAAK IMPACT.

Naast ondersteuning in meeleven en gebed is een gezonde financiële basis absoluut noodzakelijk om de uitzending van Paul en Nelleke mogelijk te maken. Zij zijn voor hun levensonderhoud volledig afhankelijk van uw steun. Er is voor en na de uitzending veel geld nodig. U kunt Paul en Nelleke zowel eenmalig als maandelijks ondersteunen.

BLIJF OP VLIEGHOOGTE!

Ontvang de nieuwsbrieven en de laatste updates van Paul en Nelleke

Social media

Volg ons ook op Facebook en Instagram:

  • Facebook
  • Instagram

MAF Nederland is erkend door de toezichthouder CBF.

cbf.jpg

Contact

ThuisFrontCommissie Markus

t.a.v. Esther van Laar

Ridder van Catsweg 95

2803 NA Gouda

secretariaat@markusflightbriefing.nl